schaduw
Service » Aanleveren  

Aanleveren

Voor de verwerking van digitale bestanden houden wij ons aan de Certified PDF-standaard voor drukgerede digitale data. 
Deze standaard komt overeen met de internationale richtlijnen van de ‘Ghent PDF Workgroup‘ die in tal van landen worden toegepast.
 De profielen die we gebruiken om de PDF te certificeren voldoen aan de internationale ISO standaard PDF/X-1a. Hierdoor zijn ze uitwisselbaar met landen als Duitsland en de USA. 
Meer informatie over deze standaard kunt u vinden op www.printarena.nl.

Liefst ontvangen wij van u een drukgerede PDF in fullcolor of PMS-kleuren, met 3 mm afloop, zónder snijtekens. ï»¿Voor de verwerking van open bestandsformaten maken wij gebruik van de grafische pakketten Adobe InDesign CS5, Adobe Photoshop CS5 en Adobe Illustrator CS5. Gelieve er bij de aanlevering van één van deze bestandsformaten op te letten dat ook alle gekoppelde elementen en lettertypes zijn bijgeleverd.


schaduw


Voor deze gekoppelde elementen geldt:

  • beelden (resolutie op 100%, tenminste 300dpi)
  • logo’s als vectorformaat (als er toch bitmap wordt gebruikt, dan de resolutie op 100% tenminste 1200dpi)

Mocht u in een ander bestandsformaat of met andere specificaties willen aanleveren, neem dan alstublieft eerst even contact met ons op. Ook voor vragen over het maken van een drukgereed PDF-bestand, kunt u altijd bij ons terecht.

Gratis stansvormen
Zalsman heeft een aantal standaard stansvormen waar u als klant kosteloos gebruik van kunt maken. Een overzicht van de beschikbare stansvormen inclusief een korte toelichting vindt u hier. Deze bestanden kunt u binnen uw eigen opmaak verwerken. Handig toch?