schaduw
Over ons  

Zalsman Kampen B.V.

Zalsman heeft een samenwerkingsovereenkomst met IMpact (sociale werkvoorziening) in Kampen. De grafische afdeling, waar naast reguliere medewerkers een aantal vakmensen met een arbeidsbeperking werken, valt sinds 2011 onder de (maatschappelijke) verantwoordelijkheid van Zalsman. In samenwerking met IMpact bieden wij, vanuit de Participatiewet, in alle bedrijven van de Zalsmangroep volop kansen aan mensen op het gebied van werkervaring en reïntegratie. Op deze manier werken reguliere medewerkers ook samen met mensen op een werkervaringsplaats en reïntegreerders. 

Onder de bezielende leiding van Gerwin de Vries en Willem Scheffer worden dagelijks de capaciteiten van álle mensen ingezet om mooie grafische producten te maken.

Specialiteiten zijn huisstijlen in PMS, digitaal print, mailingen en (hand)afwerking. Door een optimale samenwerking met Zalsman en met de andere afdelingen van Impact, zoals de postbezorging, is Zalsman Kampen een betrouwbare partner voor veel bedrijven en instellingen in en rondom Kampen.

Zalsman B.V.
Zalsman B.V. is een regionaal, nationaal en internationaal opererend grafimediabedrijf in Zwolle. Inmiddels werken meer dan 110 vakmensen in deze familieonderneming, geleid door Herman en Hugo Verlind. Vanaf 1857 in Kampen, en sinds 2010 nog centraler gevestigd in Zwolle. Van daar uit worden bedrijven en organisaties in onder andere zorg, onderwijs en overheden voorzien van druk- en printwerk. Door slimme ICT-toepassingen gebeurt dat op duurzame en logistieke wijze.

Voor meer informatie: www.zalsman.nl

Zalsman Innovative Print
Zalsman Innovative Print gebruikt geavanceerde inkjet technologie en software oplossingen om marketeers in staat te stellen massa individueel te communiceren. Persoonlijk, met meer respons, klanten en merkbinding. Door online en offline communicatie te verbinden en gebruik te maken van Big Data. De Innovative Print oplossingen worden geleverd door een team van consultants en programmeurs. Als partner betrokken, van conceptontwikkeling tot realisatie en distributie. Samen met de grafische en logistieke faciliteiten bij de Zalsman Groep uniek in Nederland. Alle communicatiekanalen worden benut, van e-mail en landingspagina tot een volledig persoonlijke actiefolder, magazine of catalogus. Meetbaar en resultaatgericht.

Voor meer informatie: www.zalsmanprint.nl

Zalsman Groningen B.V.
Met dezelfde mentaliteit en mogelijkheden worden klanten vanuit het noorden bedient door Zalsman Groningen. Sinds 1998 werken daar 30 vakmensen onder leiding van Gert Jan Boers op hoog grafisch niveau. Annet Landkroon is als commercieel directeur het gezicht van dit veelzijdige bedrijf. Naast de voor Zalsman vanzelfsprekende drukkwaliteit is men in Groningen gespecialiseerd in digitaal print. Zalsman Zwolle en Zalsman Groningen werken samen, vullen elkaar aan waar nodig en zijn elkaars vertrouwde back-up.

Voor meer informatie: ga naar www.zalsmangroningen.nl


schaduw