schaduw
MVO  

MVO

Ons bedrijf is per 1 januari 2012 gestart en gehuisvest in het pand van IMpact. De drukkerij heeft een unit die volledig voldoet aan de eisen van een moderne werkomgeving, is o.a. rolstoelvriendelijk, en wordt verwarmd middels aardwarmte. In onze drukkerij wordt onder meer werkgelegenheid geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, en die allen gedetacheerd zijn bij Zalsman Kampen.

Verder is er een nauwe samenwerking met de overige afdelingen binnen IMpact in Kampen om samen orders te verwerken en bieden wij, vanuit de Participatiewet, in alle bedrijven van de Zalsmangroep volop kansen aan mensen op het gebied van werkervaring en reïntegratie. Op deze manier werken reguliere medewerkers samen met mensen op een werkervaringsplaats en reïntegreerders.

Om ons personeel te ondersteunen bij het vinden van een gezonde werk-privébalans, zijn we een samenwerking aangegaan met Lifeguard. De Lifeguard Healthcoaches begeleiden ons personeel op het gebied van vitaliteit en gezondheid waardoor iedereen nog beter in staat is om zijn steentje bij te dragen en daarin een goede balans te behouden tussen werk en privé.

Daarnaast zijn wij partner van De Normaalste Zaak, een netwerkorganisatie voor bedrijven die ‘inclusief’ willen ondernemen en medewerkers met een beperking een betaalde baan bieden, MVO Nederland, Cedris en United Economy

Duurzame inzetbaarheid personeel (ESF /DI)
Zalsman Kampen is dé drukkerij waar u maatschappelijk verantwoord druk- en printwerk kunt bestellen. Wij vinden onze mensen belangrijk. Daarom zijn wij in 2016 een traject gestart "Anders samenwerken - verhoogde inzetbaarheid". Door goed te luisteren naar onze mensen en duidelijke nieuwe afspraken te maken en vast te leggen, verhogen wij de inzetbaarheid.
Dit project is mede gefinancierd met middelen uit het ESF.

 

   


schaduw


MVO